loading

Налични автомобили на склад с монтирана фабрично газова (LPG) уредба. 
Налични модели:

1. Двигателят на Corsa 1.4 LPG ecoFLEX има мощност от 66 кВт (90 к.с.), а версията с пет врати отделя едва 110 г/км CO2. При захранване с LPG този автомобил измивана до 400 километра. С добавянето на бензиновия резервоар могат да бъдат достигнати до 1.200 километра. 


2. Astra 1.4 Turbo LPG ecoFLEX се предлага като вариант седан 4 врати. Двигателят с мощност от 103 кВт (140 к.с.) на версията с четири врати на Astra изразходва едва 8,1 литра втечнен петролен газ и отделя 131 г/км CO2.  Убедителен е и пробегът на Astra: до 400 километра при чисто газово задвижване и до 1.300 километра общо.


Възможна поръчка и конфигурация на автомобили с фабрична газова инсталация за всички модели на Opel: Adam, Corsa, Astra, Meriva, Mokka, Insignia. 
Фабричната газова инсталация е поставена в специализиран завод на Opel в Рюселсхайм, Германия и е покрита изцяло от 5 годишната заводска гаранция, която се предлага със всеки един нов автомобил Opel. 

Ефективност и екологичност с едно натискане на бутон: Комбинираното задвижване бензинl/LPG не само ви осигурява по-ниски разходи, но опазва и околната среда. В зависимост от модела на LPG ecoFLEX-автомобилите те могат да изминат между 1.100 (ADAM) и 1.700 километра (Insignia) само с едно натискане на бутон за преминаване от едното към другото гориво. 

НАЧАЛО