loading

ПРОСТОРЕН, КОМФОРТЕН И УДОБЕН.

С деветте си удобни седалки и гъвкаво багажно пространство, Opel Vivaro извежда на качествено ново равнище комфорта при превоза на повече хора.

Opel Vivaro – Работно място на водача

Работно място на водача

Високо и удобно разположеният на арматурното табло скоростен лост, воланът с регулиране по дълбочина и височина и бутони за дистанционно управление на инфоразвлекателната система, седалката с 6 вида настройки, опора за лакти и лумбална опора, както и ясните показания на контролните прибори осигуряват на водача удобство и пълен контрол.

Opel Vivaro – Отделения за вещи

Просторни отделения за вещи в кабината

Деветте големи открити и затворени отделения за съхранение на вещи на арматурното табло и oптимално разположените поставки за напитки гарантират, че ще намерите достатъчно място за всичко, което ви е необходимо за пътуването.

Opel Vivaro - Гъвкавост

Повече места или по-голям багажник?

Със своите 9 места и голямо багажно пространство с гъвкави възможности за промяна, Opel Vivaro е идеален за бизнес шатъл, активен спорт през свободното време и пътуване с многочленни семейства. В стандартната конфигурация можете да използвате багажник с обем 1.8 м3. Сгъването на третия ред седалки, отстраняването на втория ред или на двете общи седалки ще ви донесе обем до 6 м3 в зависимост от междуосието.

Opel Vivaro – Moбилен работен офис и комфорт в кабината

Отлично оборудван за бизнес

Общата двуместна седалка до водача на Vivaro предлага практично отделение за вещи под седалката. Истинско удобство за хората, на които им се налага да работят от шофьорското място и да комуникират с различни мобилни устройства е докинг-станцията за смартфон на една ръка разстояние и отлична видимост върху арматурното табло, както и стойката за таблет в горната част на таблото.

Opel Vivaro – Система Navi 80 IntelliLink

Първокласно инфоразвлечение

Можете да направите своя избор сред гамата от модерни инфоравлекателни системи. Уредбата R16 BT USB в единичен DIN-формат и CD18 BT USB в двоен DIN-формат дават възможност за Bluetooth® възпроизвеждане на поточно аудио и разговорно устройство без ръце за мобилен телефон, USB-входове на арматурното табло и външен USB с възможност за свързване на мобилни устройства. По желание може да се добави и цифров радиоприемник за Digital Audio Broadcast (DAB+) станции.

Системата NAVI 50 IntelliLink добавя 7-инчов чувствителен на докосване цветен екран и навигационно покритие на Източна или Западна Европа. Безплатното приложение 'AHA', инсталирано на свързаните смартфони осигурява достъп до социални медии като Facebook или Twitter и до интернет радиостанции чрез сензорния екран. Собствениците на iPhone могат да ползват и приложението за гласово разпознаване Siri. Върховият модел NAVI 80 IntelliLink прибавя допълнителни възможности, сред които 3D „птичи поглед”, модерно гласово управление и поточно аудиовъзпроизвеждане чрез Bluetooth®. Дисплеят служи и като екран за картината от камерата за заден ход.

Opel Vivaro – Камера за заден ход

Повече комфорт. По-малко стрес.

Opel Vivaro може да се поръча с климатична инсталация с ръчно управление за предните и задните места, както и с допълнително отопление отзад.

С помощта на камерата за следене на маневрите на заден ход Rear View Camera можете да видите и да избегнете опасностите зад автомобила. Картината от камерата се показва на чувствителния на докосване екран заедно с динамични линии за насочване или със статични линии на вътрешното огледало за обратно виждане.

НАЧАЛО