loading

OPEL Vivaro - АКСЕСОАРИ.

Новият Vivaro пренася дизайнерската философия на Opel, която е носител на множество награди, в лекотоварния сегмент. В допълнение към стандартното и допълнителното оборудване, налице е широка гама от аксесоари за Vivaro.

За пълната гама от аксесоари, вижте онлайн каталога на Vivaro или попитайте вашия местен дилър на Opel

Комфорт и Грижи

Независимо дали е работен автомобил или за превоз на семейството, вашият Vivaro ще ви помогне да се чувстване у дома. Ще откриете всичко от което се нуждаете, от подовите стелки до облицовки на седалките.

Инфоразвлекателни системи

Помагат ви да останете свързан – с вашия офис, семейство, пътните условия и навигация. Проверете за продуктите за вашия Vivaro.

Безопасност и Защита

Движете се безопасно и осигурете възможност на Vivaro да изглежда добре по-дълго. Погрижете се за пътниците и товара и бъдете подготвени. Предлагаме ви помощници като асистент за паркиране и камери, защита на каросерията и калобрани, комплекти с лампи и детски седалки.

Дизайнерски допълнения

Vivaro изглежда добре както отвън, така и отвътре. Искате ли обаче да добавите свой собствен почерк? Проверете наличните аксесоари като странични стъпала и облицовки на външните огледала.

Opel Vivaro – Основен багажник

Транспортни и Носещи системи

Капацитетът на Vivaro е изключителен. Аксесоарите на Opel пък ви помагат да организирате по-добре своите транспортни нужди както отвън така и отвътре. От облицовката на тавана и рафтовете, до багажника на покрива и укрепващите колани ние ви осигуряваме възможност за по-лесен превоз. Нашата селекция включва конструирани от Opel Original продукти, както и такива от нашия партньор Thule, пазарен лидер в носещите системи.

Колела

Съчетайте стил с практичност. Opel предлага гама от алуминиеви и стоманени колела, както и зимни джанти. Като допълнение може да изберете и от гамата от вериги на Thule.

На изображението може да е показано допълнително оборудване.

НАЧАЛО