loading

ПРОСТОРЕН, КОМФОРТЕН И УДОБЕН.

Много ценно време може да бъде загубено само поради лоша организация. Opel Vivaro предоставя на екипажа удобство, комфорт и възможности за съхранение на вещи на качествено ново равнище.

Работно място на водача

Високо и удобно разположеният на арматурното табло скоростен лост, воланът с регулиране по дълбочина и височина и бутони за дистанционно управление на инфоразвлекателната система, седалката с 6 вида настройки, опора за лакти и лумбална опора, както и ясните показания на контролните прибори осигуряват на водача удобство и пълен контрол.

Просторни отделения за вещи в кабината

Деветте открити и затворени отделения за съхранение на вещи в кабината, oптимално разположените поставки за напитки и общия обем на отделенията за съхранение на арматурното табло от над 24 литра с още 54 литра под допълнително предлаганата седалка-бюро гарантират, че ще намерите достатъчно място за всичко, което ви е необходимо в работното ежедневие.

Отлично оборудван за бизнес

Удобният подвижен клипборд, който може да бъде закрепен стабилно във вертикална позиция, позволява важните документи да бъдат винаги под ръка на водача, спестявайки време за търсене. Moбилният офис включва още следните удобства:

  • Седалка-бюро със сгъваема централна част, която предлага подвижен клипборд и отделение за вещи с възможност за съхранение на таблет или лаптоп.
  • Докинг-станция за смартфон върху арматурното табло.
  • Докинг-станция за таблет в горната част на арматурното табло.

За още повече ефективност и удобство се грижат предлаганите системи за достъп и стартиране без ключ Keyless Open & Start и за селективно заключване на вратите.

Opel Vivaro – Система Navi 80 IntelliLink

Първокласно инфоразвлечение

Можете да направите своя избор сред гамата от модерни инфоравлекателни системи. Уредбата R16 BT USB в единичен DIN-формат и CD18 BT USB в двоен DIN-формат дават възможност за Bluetooth® възпроизвеждане на поточно аудио и разговорно устройство без ръце за мобилен телефон, USB-входове на арматурното табло и външен USB с възможност за свързване на мобилни устройства.

Системата NAVI 50 IntelliLink добавя 7-инчов чувствителен на докосване цветен екран и навигационно покритие на Източна или Западна Европа. Безплатното приложение 'AHA', инсталирано на свързаните смартфони осигурява достъп до социални медии като Facebook или Twitter и до интернет радиостанции чрез сензорния екран. Собствениците на iPhone могат да ползват и приложението за гласово разпознаване Siri. Върховият модел NAVI 80 IntelliLink прибавя допълнителни възможности, сред които 3D „птичи поглед”, модерно гласово управление и поточно аудиовъзпроизвеждане чрез Bluetooth®. Дисплеят служи и като екран за картината от камерата за заден ход.

Повече комфорт. По-малко стрес.

Възможностите за климатизация на купето на Opel Vivaro включват климатична инсталация с ръчно управление и електронно управлявана климатична инсталация ECC (Electronic Climate Control) само за пространството на водача.

С помощта на камерата за следене на маневрите на заден ход Rear View Camera можете да видите и да избегнете опасностите зад автомобила. Картината от камерата се показва на чувствителния на докосване екран заедно с динамични линии за насочване или със статични линии на вътрешното огледало за обратно виждане.

На изображението може да е показано допълнително оборудване.

НАЧАЛО