loading

Портал създаден с единствената цел да бъде полезен на Вас, нашите клиенти. Регистрирайте се в портала през нашият сайт или заповядайте на място в Ауто Виа сервиз и нашите сервизни консултанти ще Ви помогнат да създадете собствен профил в новият ни онлайн портал. Също така всеки регистрирал се наш клиент ще спечели награда. Заповядайте!

Стара Загора, ул. Новозагорско шосе 032018 / след Метро посока Нова Загора / 
тел. 042/ 280 282 ; 0889 77 41 51 - Костадин 


Или направете записване за сервиз през нашият сайт и ние ще се свържем незабавно с Вас, за да уставновим проблем или да Ви запазим час, моля кликнете тук: Запитване за сервиз 

Направете своята регистрация в myOpel от тук: 
myOpel онлайн портал 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MY OPEL?

Избирайки Opel за ваш автомобил, вие вече сте направили своя отличен избор. Нашата марка се основава на модерни технологии, качествена изработка и иновации в производството на висококачествени автомобили.

Най-доброто място за поддръжка и ремонт е вашият сервизен център на Opel. Служителите в нашата общоевропейска верига от дилърства познават в детайли както автомобилите, така и най-добрите начини, за да ги поддържат в перфектна форма.

С myOpel ние предоставяме всички предимства на Opel Genuine Service в интернет. Така например, като въведете вашия VIN (идентификационен номер на превозното средство) и изберете предпочитания от вас дилър, бихме могли да ви изготвим индивидуални оферти, както и да ви уведомим за интересни промоционални предложения на Opel в близост до вас.

Целта на myOpel е да улесни регулярните прегледи във вашия Opel сервиз. Чрез събирането на изчерпателна информация за вашия автомобил, ние бихме могли да ви изготвим индивидуални оферти и отстъпки, от които можете да се възползвате.

Какво предлага myOpel:
• Онлайн заявка за дадена услуга: уговаряне на час за преглед онлайн
• Определя местонахождението на дилър: избира дилъра, който е най-близо до вас, и който предлага всичко, от което се нуждаете
• Вашият Opel профил: съдържа важни данни за вашата кола, както и за вашата сервизна книжка
• Напомняне за сервиз: никога повече не пропускайте преглед - нека ви напомним за него
• Бюлетини с новини и оферти от Opel
• Нестандартни оферти за вас и вашия Opel, както и много атрактивни отстъпки за аксесоари и за автомобили и услуги.
• И още много други ...

Освен това, ние можем да ви предоставим сервизната история на вашия автомобил, направена в оторизиран сервиз на Opel (след проверка на ID в дилърството на Opel). Защо не го проверите за ваша информация? Регистрирайте се в myOpel и станете част от вълнуващият свят на Opel Genuine Service. И ако мислите, че сме пропуснали важна услуга, моля, споделете с нас и ни пишете.
НАЧАЛО