loading

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ & БИСКВИТКИ.

Съдържание

  1. Видове обработени данни / Връзки към други уебсайтове
  2. Информация за обработката на лични данни
  3. Използване на "бисквитки"
  4. Уеб маяци / пиксели
  5. Анализи и проследяване
  6. Пренасочване
  7. "Бисквитките", които използваме
  8. Активиране и деактивиране на "бисквитките" и подобни технологии
  9. Взаимодействие със социалните медийни мрежи
  10. Вашите права
  11. Промени в декларацията за поверителност
  12. Връзка с нас


 
Този уебсайт се администрира от нас, Вашият избран партньор на Opel. Уебсайтът се хоства от нашият ИТ доставчик CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel), Gogol U 13,1133 Budapest, Унгария


Моля, прочетете внимателно правилата, преди да използвате този уебсайт, защото те обясняват как обработваме личните данни и как използваме "бисквитките". Използването на този уебсайт показва, че приемате тези правила.


1.   Видове обработени данни / Връзки към други уебсайтове


Ние се грижим за поверителността Ви. Ние събираме и обработваме различни видове лични данни чрез този уебсайт. Това включва:

·Информация, която ни предоставяте при регистрацията, заявката и ползването на нашите услуги и нашия уеб сайт, като име, адрес, имейл адрес, както и файлове с изображения, качени от Вас като потребител.

·Информация която ни е нужна, когато докладвате за проблем с нашия уебсайт.

·Информация събрана с „бисквитки“.

За повече подробности вижте раздел 2.

Този уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове на партньори на Opel или уебсайтове на Opel, упълномощени сервизи, други свързани фирми или уебсайтове на социални медийни. Когато кликнете върху връзка към някой от тези уебсайтове на Opel или на трети страни, моля, имайте предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени правила за поверителност на данните. Моля, проверете правилата за поверителност, когато използвате тези уеб сайтове.

 

Този уебсайт може да съдържа вградено съдържание от други уебсайтове на Opel или на трети страни. Ние не носим отговорност за съдържание предоставено от трета страна. Тази информация е отговорност единствено на собствениците на тези уебсайтове. Ние нямаме контрол или отговорност за съдържанието на независими уебсайтове и предоставяме това външно съдържание на своите посетители за тяхното удобство. В резултат на това, когато посетите страница, съдържаща такова съдържание, може да получите бисквитки от уебсайтове на трети страни. Ние не контролираме разпространението на тези "бисквитки". Моля, проверете декларацията за поверителност на третата страна за повече информация.

 

Моля, имайте предвид, че не поемаме отговорност за уебсайтове на трети страни.


2.   Информация за обработката на лични данни


 
Вашите лични данни ще бъдат обработвани за изпълнение на Вашите заявки като администратори, както следва:

Обработката на данните се основава на член 6, параграф 1, буква б) от Общия регламент за защита на данните (GDPR).

Ние като администратори обработваме вашите лични данни както следва: 

 

Данни (данните отбелязани с * са задължителни)

Цели

1.       Идентификация и данни за контакт
(име*, имейл адрес*, телефон, пощенски адрес (* ако е приложимо))

Контакт и изпълнение на заявка,

 

2.       Модел от който се интересувате *

Изпълнение на заявка

3.       Избран партньор на Opel *

Изпълнение на заявка

4.       Интерес за лизинг / финансиране (*ако е приложимо)

Изпълнение на заявка

5.       Данни за настоящия автомобил*, регистрационен №, шаси № (VIN)*,  дата на първа регистрация, показания на километража, дата/час на оставяне и на вземане на автомобила, тип услуга*, заместващ автомобил

Изпълнение на заявка за сервиз

6.       Тип на заявката

Изпълнение на заявка за контакт

 

Данните маркирани с *, изброени по-горе в раздели 1-4, са задължителни и необходими за изпълнение на Вашата заявка. Затова сте задължени да ги предоставите. В случай, че не предоставите данните, не можем да изпълним заявката Ви

Въз основа на потребителското Ви поведение, като посетите нашия уебсайт, може да се покаже изскачащ прозорец, предлагащ тестово шофиране или ваучер за модела, от който се интересувате. Моля, вижте раздел 7 за подробна информация относно "бисквитките".

Горепосочените данни ще бъдат съхранявани за три години след  прекратяване на договорните взаимоотношения. 

Получатели

Споделяме Вашите лични данни за изброените по-долу цели със следните получатели:

Данни

Цели

Получатели

Идентификация и данни за контакт
(име*, имейл адрес*, телефон, пощенски адрес (* ако е приложимо)), модел от който се интересувате*, избран партньор на
Opel*, интерес за лизинг / финансиране (*ако е приложимо), данни за настоящия автомобил*, регистрационен №, шаси № (VIN)*,  дата на първа регистрация, показания на километража, дата/час на оставяне и на вземане на автомобила, тип услуга*, заместващ автомобил, тип на заявката

Изпълнение на заявка

Ние споделяме Вашите лични данни със съответните обработващи с цел улеснение администрирането на посочените цели.

По-специално ние споделяме Вашите лични данни със следния доставчик на услуги:

CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel)

Gogol U 13,1133 Budapest

Унгария

 

Ние споделяме Вашите лични данни също и с

 

ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ ,  

Opel Automobile GmbH

Bahnhofsplatz

65423 Rüsselsheim am Main

Германия

 

ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“  и Opel Automobile GmbH   споделят Вашите лични данни със съответния доставчик на ИТ услуги (GM Holdings LLC, Michigan, САЩ) ), който се намира извън Европейското икономическо пространство (ЕИП) и следователно в страна без подходящо ниво на защита на данните. Няма решение за адекватност на Европейската комисия, но съществуват подходящи гаранции, които в този случай са съответните стандартни договорни клаузи на ЕС. За да получите копие, моля изпратете имейл до: privacyrights@opel.com.

 

 3.   Използване на "бисквитки"

 

Този уебсайт, имейл съобщения, онлайн услуги, реклами и интерактивни приложения използват "бисквитки" за оптимизиране на услугите ни.

 

·         Какво представляват „бисквитките“? 

 

"Бисквитата" е малък файл, обикновено с букви и цифри, които изпращаме на файла за"бисквитки" на браузъра на твърдия диск на Вашия компютър от нашия уеб сървър. Основната цел на "бисквитката" е да позволи на нашия уеб сървър да представя на потребителя персонализирано съдържание, което прави посещението на уеб сайта на Opel, по-лично и по-добре отговарящо на индивидуалните нужди на потребителя.

 

Някои бисквитки са важни за функционалността на този уебсайт и се активират автоматично при посещението на потребителите. Някои "бисквитки" ни позволяват да предоставим на потребителя услуги и функции, които най-добре отговарят на техните нужди, и да приспособим нашата услуга към тях, за да осигурим лесна и бърза работа на уебсайта.  

·         Какви "бисквитки" използва този уебсайт?

Ауто Виа - Стара Загора използва три типа „бисквитки“ в този уебсайт:

 

„Бисквитките“ биват както следва:

-          Основни „бисквитки“
-          Устойчиви „бисквитки“


Основните "бисквитки" позволяват на потребителите да навигират в уеб сайта и да използват различни функции. Без тези "бисквитки", исканите услуги не могат да бъдат предоставени, като например конфигуратора, функцията за намиране на дилър или формулярите за заявки.

Ние използваме основните „бисквитки“ за да:

-          Осигурим правилно функциониране на функциите на уебстраницата

-          Можете да съхраните избора си в конфигуратора

-          Можете да планирате маршрута си до най-близкия дилър

Така наречените "постоянни" бисквитки се съхраняват в сесиите на браузъра на компютъра или на устройството на потребителя. Те се използват за поддържане на настройки или предпочитания и за подобряване на използването на уебсайта при следващото посещение. Някои от тези "бисквитки" се предоставят от оторизирани трети страни.

Ние използваме „постоянните бисквитки“ за да:

-          Предоставим оферти, които мислим, че може да са интересни за нашите потребители,

-          Осигурим на нашите медии и рекламни партньори информация за посещението Ви, за да могат да предлагат насочени реклами;

-          Споделим информация с партньори, осигуряващи някоя услуга от нашия уебсайт. Информацията се споделя само за предоставянето на услуга, продукт или функция (например функция за избор на цвят в конфигуратора) и не се използва за други цели.

Някои "постоянни бисквитки"се предоставят от оторизирани трети страни, но не разрешаваме използването им за цели, различни от посочените по-горе.


 4.   Уеб маяци и пиксели

 

Този уебсайт съдържа уеб маяци (наричани също така "пикселни маркери"). Уеб маякът често е прозрачно графично изображение, обикновено не по-голямо от 1 пиксел х 1 пиксел, което се поставя на уебсайт или в електронна поща и се използва за наблюдение на онлайн поведението на потребителя, който посети сайта или изпрати електронна поща. Уеб маркерите се използват от технологиите на трети страни (на този уебсайт тези на Adobe Analytics), за да следим активността на потребителите на нашия уебсайт. Тя позволява да се проследи кой компютър е осъществил достъп до определен уебсайт, кога и откъде (ниво държава / град).

 

5.   Проследяване и анализи

 

Ние използваме за непрекъсната оптимизация на своята маркетингова комуникация аналитичните софтуери „Adobe Analytics" на Adobe Inc и  „Google Analytics“на  Google LLC.  Те позволяват проследяване на онлайн поведението по отношение на времето, географското местоположение и използването на този сайт. Тази информация се събира чрез проследяващи пиксели и / или "бисквитки". Информацията, получена чрез проследяващи пиксели и / или "бисквитки", е анонимна и не е свързана с лични данни. Цялата информация, необходима за този анализ, се съхранява на сървърите на Adobe Systems Incorporated в Лондон, Великобритания.  Google обработва личната информация на сървърите си в много страни по света. Личната информация може да бъде обработена на сървър, разположен извън страната, в която живее.  Ние не споделяме тази информация с трета страна за нейно самостоятелно използване. Ако не сте съгласни с анализите, можете да го изразите тук:

 

6.   Пренасочване


Като използваме пренасочващи "бисквитки" насочване ние можем да направим офертите по-интересни за нашите потребители. Пренасочващите "бисквитки" се съхраняват в компютъра или устройството на интернет потребителя по време на сесиите на браузъра. Те позволяват рекламирането на продуктите на Opel на партньорски и социални медийни уебсайтове за потребители, които се интересуват от продукти на Opel. 

Вмъкването на тези реклами е напълно анонимно, базирано на технология за "бисквитки". Няма да се съхраняват лични данни (като IP адрес или подобни), нито пък профилите на потребителите да бъдат свързвани с личните Ви данни.

Освен това, никакви потребителски данни за Вас няма да бъдат давани на който и да е партньор или сайт за социални медии. Рекламата е напълно анонимна.


7.   "Бисквитките", които използваме

 

В този раздел информираме за "бисквитките", използвани на нашия уебсайт. Ако не сте съгласни с настройката на отделните "бисквитки", можете да деактивирате съответната "бисквитка", като кликнете върху името на "бисквитката". Ако няма директни връзки към деактивирането на някои бисквитки, можете да ограничите използването на "бисквитки" в настройките на браузъра си, вижте параграф 8.

  

„Бисквитки“

Данни събирани с „бисквитки“

Цели

Време за съхранение

1.Facebook

2.Google AdWords

3.Doubleclick

4.Google Analytics

1. списъци за ремаркетинг

2. списъци за ремаркетинг

3.списъци за ремаркетинг

4. действия на потребителите в уебсайта

Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами показват подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте видели и кликнали, както и страниците на нашия уебсайт, които сте посетили

 списъци за ремаркетинг: 30дни (по подразбиране)

 действия на потребителите в уебсайта: 26 месеца (по подразбиране)

Adobe Analytics

Действия на потребителите в уебсайта

Тази бисквитка брои посетителите на нашия уебсайт и измерва как се използва уебсайта

2 години

IgnitionOne (имейл: privacy@ignitionone.com)

 

Лични данни като име, телехонен №, имейл адрес

Тези "бисквитки" се използват за проверка на използването на уебсайта и за показване на ваучерните програми при определени модели на използване.

Не съхранява PD

Собствени „бисквитки на дилърския сайт:

- валута на дилърския сайт



-cms_carusseldwt_SITEID

- parking_car_SITEID


- last_uploaded_img_path




- избраната валута



- дали „бисквитките са позволени

- VIN № на паркирания автомобил


- път до последното качено изображение




-
 Тези „бисквитки“ помагат да се запази избора на потребителя:


-
 Запазва избраната валута.

-  Дали потребителят е натиснал бутона за позволяване на „бисквитките“.


-
 Пази избрания автомобил за функцията за паркиране на автомобила.

-  Пътят до последния избран файл





-1 месец


-6 месеца

-1 месец



-6 месеца

 

 8.     Активиране и деактивиране на "бисквитките" и подобни технологии

 

Менюто "Помощ" на интернет браузъра на Вашия компютър указва на потребителите:

  • как да се предотврати приемането на нови "бисквитки" в браузъра;
  • как да настроите браузъра да уведомява, когато получава нова "бисквитка";
  • как изцяло да се забранят „бисквитките“;

Ако "бисквитките" са забранени, голяма част от съдържанието на Opel.bg също ще бъде деактивирано, например, намирането на дилър, конфигураторът на превозното средство и офертите, подходящи за потребителите, може да не се показват правилно. За да предотвратите това препоръчваме "бисквитките" да са разрешени.

Има много он-лайн публикации за "бисквитките", в случай че искате да прочетете повече. Вижте напримерhttp://www.allaboutcookies.org

 

9.     Взаимодействие със социалните медийни мрежи

 

Връзки към социалните медии / Плъгини за социални медии

 

Нашата уеб страница включва връзки към социални мрежи.За да защитим Вашите лични данни, докато посещавате нашия уеб сайт, ние не използваме плъгини за социални медии. Вместо това HTML-линковете са вградени в уеб сайта, което позволява лесно споделяне на социални медийни платформи. Вграждането на връзките предотвратява директна свързване с различни сървъри на социални медийни мрежи при отваряне на страница от нашия уебсайт. Когато кликнете върху някой от бутоните, се отваря прозорец на браузъра, който насочва потребителя към съответния уебсайт на доставчик на услуги, на който например (след като сте влезли в профила си) може да се използва бутонът "Харесвам" или "Споделяне".

 

За повече информация относно целта и обхвата на обработката на данните и по-нататъшното използване на личните Ви данни от доставчиците и техните уеб сайтове, както и Вашите права и възможни настройки за защита на личните Ви данни, моля, обърнете се към информацията за защита на данните на съответния доставчик на услуги.

 

Facebook:http://www.facebook.com/policy.php
Twitter:https://twitter.com/privacy
Instagram:https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
 LinkedInhttps://www.linkedin.com/legal/impressum

  

10.   Вашите права


 Като субект на данните имате право на достъп, право на поправка, право на изтриване (право да бъдете забравени), право на ограничаване на обработката, право на преносимост на данни, право на възражение срещу обработването на лични данни, които се отнасят до вас, което се основава на член 6, параграф 1, буква e) или f) от GDPR или когато личните данни се обработват за целите на директния маркетинг в съответствие с приложимото право.

Моля, обърнете внимание, че посочените по-горе права са ограничени от закона и трябва да бъдат изпълнени от нас, евентуално само при определени условия.

Ако искате да заявите горепосочените права, моля изпратете имейл на: privacyrights@opel.com или ни пишете на адрес: Auto Via Opel, гр. Стара Загора, Новозагорско шосе 032018

Вашите лични данни могат да бъдат актуализирани от нас като отговорен администратор по всяко време (напр. смяна на адрес). Вие можете да го направите сами, доколкото нашата система поддържа тази функционалност.

За да упражните правото си да подадете жалба (член 77 GDPR), моля, свържете се с Комисията за защита на личните данни, имейл адрес: kzld@cpdp.bg, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, уебстраница: www.cpdp.bg

Право на отказ от Вашето съгласие

Имате право да оттеглите вашето съгласие по всяко време. За целта, моля изпратете имейл н g.kazandzhiev@autovia.bg.Оттеглянето на съгласието няма да засегне законосъобразността на обработката въз основа на съгласието преди оттеглянето му.

 

11.   Промени в политиката за поверителност


 Всички бъдещи промени в нашата декларация за поверителност ще бъдат публикувани на този уебсайт. Затова трябва периодично да го преглеждате за промени в декларацията.

 

12.    Връзка с нас

Имейл: office@autovia.bg

Телефон: +359 42 280 280

 

Данни за контакт на служителя по защита на данните или на всяко друго лице, което се грижи за неприкосновеността на личните данни от ваше име:

Пощенски адрес: Auto Via Opel, гр. Стара Загора, Новозагорско шосе 032018
Имейл: office@autovia.bg             

 

Версия: март 2018

Вижте пълното описание на фирменото ни обявление. 

НАЧАЛО